Erenza.com

0€0,00
Uw winkelwagen is leeg!

Nederlands English Deutsch
Home / Over ons

Over ons

Erenza beheert meerdere online webshops in de erotische markt. Wij zijn gestart met het verkopen van erotische producten in 2006, echter zijn wij pas sinds 2011 hard aan de weg aan het timmeren om de toonaangevende leverancier van erotische producten te worden.

 

Bestaandsreden / Missie

Erenza is ontstaan uit onvrede over de markt.
Vele amateuristische websites, met een slechte klantenservice en shops die gewoonweg niet of verkeerd leveren. Erenza wil hier een einde aanbrengen en, met zeer scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice,de markt veroveren!

 

Visie / Toekomstblik

Wij hebben onze visie gericht op een langere termijn, zodat wij u nog jaar en dag kunnen blijven voorzien van de laagste prijzen van het web.
Doordat wij uitgebreid de erotische wereld volgen, mede omdat we er zelf in betrokken zijn, kunnen wij u altijd de laatste producten bieden.
Wij proberen zoveel mogelijk klantgericht te werken, en de prijzen laag te houden. Deze combinatie gaat er voor zorgen dat u Erenza nog lang weet te herrineren en vaker een herhaalaankoop zult plaatsen!

Het grootste assortiment

Al onze producten worden geselecteerd op de beste prijs, kwaliteit en natuurlijk originaliteit. Ons assortiment bevat producten uit alle prijsklassen, de meeste merken en natuurlijk de nieuwste producten.
Wij zijn altijd op zoek naar het nieuwe producten, en natuurlijk proberen wij de prijzen dagelijks te verlagen! Elke dag worden er nieuwe producten toegevoegd, dus blijf terugkomen voor de nieuwste speeltjes en lingerie!

 

Onze winkels

 

Jouwsexshop.nl

Sexshop18.nl

Erotieplaza.nl

Eroticcenter.nl

Sexsjop.nl